USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У ФК «Волинь» попросять рентгенапарат для поліклініки

5 Лютого 2014 12:32
Поліклініка №2 Луцька (нині – Центр первинної медико-санітарної допомоги №2) потребує нового рентгенологічного апарату.

Про це стало відомо під час комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства і дитинства сьогодні, 5 лютого.

Голова комісії, депутат Ганна Кравчук повідомила, що апарат у медзакладі працює з 1977 року. Щоквартально мусять заміряти радіаційний фон. Оскільки апарат уже давній, у небезпеці як пацієнти, так і працівники.

Але, коштів у міському бюджеті – немає. Як повідомив перший заступник міського голови Святослав Кравчук, про додаткове фінансування стане відомо після 1 кварталу, коли вступить в дію 404 постанова Кабінету Міністрів.

Він також зазначив, що є ще один варіант вирішення. Він запропонував взяти безкоштовно на обслуговування волинську футбольну команду. Натомість, за те, що гравці ФК «Волинь» безкоштовно в поліклініці проходитимуть профогляди, їм пропонують придбати рентгенапарат для медзакладу.

Тож депутати вирішили підготувати відповідний лист до керівництва клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus