USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

ФК «Волинь» підписав контракт із захисником «Геліоса»

24 Грудня 2009 12:15
Осінню частину сезону луцька «Волинь» провела із захисною ланкою, яка складалася в основному з вікових футболістів і не завжди виправдовувала сподівання. Тож перше придбання команди Віталія Кварцяного покликане зміцнити саме лінію захисту лучан.
 
Першим поповнив лави луцького клубу в міжсезоння 25-річний оборонець харківського «Геліоса» Олександр Лебединець. Як розповів президент ФК «Волинь» Василь Столяр, попередня домовленість про його переїзд у Луцьк була досягнута ще влітку, але футболіст на той час мав діючий контракт зі своїм попереднім клубом.
За словами Василя Столяра, взимку у команді мають зявитися ще 5-6 нових виконавців. Найбільш актуальною залишається проблема доукомплектації атакувальної ланки. Як можливий варіант підсилення розглядався переїзд до Луцька найкращого бомбардира першої ліги Юрія Плешакова, однак сторони не дійшли згоди, повідомляє Turnir.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 23:42
Кварц завжди гарно підсилює команду в міжсезоння і як видно з них виходять топові гравці(напр. Хачеріді і т.д.). А за Плешакова прикро, що невдалося домовитися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus