USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ФК «Волинь» здолала лідера – тепер друга у Лізі. ФОТО

4 Травня 2010 12:29
Учора в Луцьку ФК «Волинь» зустрічалася з лідером Першої ліги ПФК «Севастополь» - луцькі футболісти перемогли суперників із рахунком 2:1.

Як пише сайт ФК «Волинь» , початок гри між лідерами першої ліги видався доволі бойовим та напруженим. Обидві команди з перших хвилин заповзято кинулися у жорстку боротьбу. Лучани у ці хвилини намагалися атакувати через центральну зону, насичену оборонцями гостей. Останні ж більше уваги приділили флангам і до перерви активно використовували їх, заробивши чимало кутових.

Утім до надто особливих загроз розіграші стандартів не призвели. Більш небезпечними були дальні удари у виконанні севастопольців. На 10-й хвилині Ндоє витягнув з-під поперечини м’яч після пострілу Худоб’яка. За десять хвилин дещо вище воріт пробив Войнаровський. А на 29-й хвилині луцький сенегалець продемонстрував черговий «сейв» після удару Жабокрицького метрів з тридцяти.

У господарів на вістрі атаки найбільш активно діяв 19-річний Павлов. Євген мав можливість відкрити рахунок вже на 11-й хвилині, але після його удару головою м’яч пішов повз ціль. Більш небезпечним був момент, коли після навісу Сімініна з правого краю на дальню стійку, головою впритул бив Довгий. Проте шкіряний пролетів над поперечиною.

Відкрити ж рахунок вдалося господарям у середині тайму. На 25-й хвилині масована атака «Волині» завершилася подачею Сімініна у карний майданчик. Кінаш у падінні дотягнувся до м’яча і, вже лежачи, відкинув його під удар Павлову. А Євген потужним ударом з правої по центру з півкола штрафного відправив шкіряного точно у правий нижній від кіпера кут – гол! 1:0.

Затим на полі продовжилася рівна гра з великою кількістю єдиноборств, однак так тривало хвилини до тридцятої. Бо севастопольці з цього моменту почали мало-помалу віддавати ініціативу – стали менше грати у відборі, більш часто програвали боротьбу за м’яч, та й загалом почали відтягувати більше гравців до своїх захисних порядків.

До перерви команди ще встигли обмінятися небезпечними випадами – Шевелюхін знову пробив над самісінькою поперечиною, Пічкур та Павлов також точністю не відзначилися, а Лопес з лінії воротарського також відправив м’яч вище воріт.

Після відпочинку більш потужно розпочала «Волинь». Після кількох небезпечних атак господарі могли вирішувати долю гри на 53-й хвилині, коли Лопес зліва пробив у дальній кут – на висоті виявився Сокоренко, а за мить після пострілу Кінаша м’яч у якихось сантиметрах розминувся з хрестовиною воріт «Севастополя».

Та те, що не вдалось господарям, зуміли реалізувати гості. Після подачі чергового кутового м’яч потрапив на лівий кут штрафного майданчика, де неприкритий Войнаровський потужним обвідним ударом у дальній кут змусив капітулювати Ндоє – 1:1.

Невідомо, як би розвивалися події далі, якби підопічним Віталія Кварцяного не вдалося майже миттєво встановити «статус-кво». Сімінін підібрав м’яч на правому фланзі, пройшов до карного і відкинув м’яч у центр ніким не прикритому Павлову. Удар Євгена у дальній кут – і рахунок став 2:1 на користь «Волині».

Надалі до фінального свистка гра проходила під чітким контролем волинян, які провели ще кілька гострих атак на ворота суперника. Втім – безрезультатно. Гості намагалися вирівняти ситуацію, та було видно, що сил для швидкісної та комбінаційної контргри у них уже немає.

Як наслідок – заслужена перемога «Волині» над непростим суперником, котра дозволила лучанам увійти до «зони Прем’єр-ліги».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus