USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футболіст «Волині» допоміг збірній України обіграти швейцарців

19 Листопада 2013 08:29
Нападник луцької «Волині» Редван Мемешев вчора дебютував у молодіжній збірній України U-21. Редван після блискучого матчу проти «Шахтаря» був вперше викликаний до лав збірної і відразу ж зіграв в основному складі у відповідальному поєдинку проти Швейцарії у Туні, - повідомила клубна прес-служба лучан.
Нагадаємо, що турнірна таблиця в групі 5 змушувала українців тільки атакувати, адже будь-який інший результат змусив би команду Сергія Ковальця передчасно скласти зброю в боротьбі за путівку на ЧЄ-2015.
Редван Мемешев вийшов з перших хвилин у складі українців і відіграв до 55-ої хвилини, коли був замінений на Караваєва.
Українці виграли важко - 2:1 й тепер наступний матч у відборі зіграють аж 28 травня 2014 року проти Хорватії на виїзді. Поки що збірна U-21 перебуває на третьому місці у групі, поступаючись хорватам шістьма, а швейцарцям трьома очками. Проте наші земляки ще мають гру в запасі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тремулінас Показати IP 19 Листопада 2013 10:53
після гри з Динамо ВВК наказував Мемешеву не їхати в збірну, аби його не ганьбив))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus