USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футболіст «Волині» хоче відкрити футбольну академію

19 Липня 2013 13:24
Захисник луцької «Волині» Ванче Шиков хоче навчати дітлахів у себе на Батьківщині. Про це він розповів в інтерв'ю клубній прес-службі, йдеться на сайті команди.

Центральний захисник луцької «Волині» розповів, що, попри нещодавню травму, наразі жодних проблем зі здоров'ям він не має, тож сподівається, що ніщо не завадить йому грати до кінця сезону. «Намагатимуся виправдати вашу довіру», - заявив він.

Ванче Шиков розповів також, що перевіз до Луцька свою дружину та новонародженого сина Драгана. За словами спортсмена, набагато легше перебувати у чужій країні, коли поруч - рідні.

До слова, Шиков - один із чотирьох легіонерів, які лишилися у «Волині». Попри те, що ним цікавилися інші клуби, він вирішив залишитися в луцькій команді. «Я особисто жодних перемовин не вів, мій агент розмовляв із Віталієм Кварцяним. Вони порозумілися, але я залишився у «Волині» і хочу тут грати. Мені легше за багатьох інших сприймати методи та концепцію гри Кварцяного, адже він запрошував мене у «Волинь», я звик до нього, тепер він повернувся і мені не треба витрачати зусилля, щоб збагнути його гру», - поділився футболіст.

У себе ж на Батьківщині, в Македонії, Ванче Шиков відкриє дитячу футбольну академію. Вона носитиме ім'я Шикова-Пандєва. Горан Пандєв - товариш луцького футболіста, нападник «Інтера» та «Наполі». 3 серпня школа відчинить двері дітям у місті Кавадарці. До слова, серед тренерів закладу - батько Ванче Шикова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хванат Показати IP 19 Липня 2013 14:14
Приємна пара... хай щастить вам...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus