USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футболіст «Волині» назвав останню гру команди унікальною. ІНТЕРВ'Ю

26 Листопада 2013 16:49
У минулу неділю луцька «Волинь» перемагала у Сімферополі місцеву «Таврію» 2:0, проте не змогла втримати рахунок і зіграла внічию (2:2). Сьогоднішня розмова із одним із антигероїв гри - футболістом луцької команди Темуром Парцванією, який отримав червону картку і залишив гру завчасно. Інтерв'ю надане клубною прес-службою волинян.
- Темуре, матч у Сімферополі за напругою і драматургією був надзвичайним. Чи були в твоїй кар`єрі подібні поєдинки?
- Такі матчі, напевне, довго не забуватиметься і його учасникам, і вболівальникам. Скажу чесно, цей матч унікальний… Грали особливо в другому таймі, атака на атаку. Ну й решта всіх «аксесуарів» гри були на рівні – картки, голи, пенальті, вболівальники…
- Ти після матчу проти «Таврії» вже достроково у відпустці?
- Ні, чому, в мене не пряма картка червона вийшла, тому можу за дубль зіграти. Я хочу зіграти проти «Металурга» в суботу.
- Віталій Кварцяний мав якісь окремі претензії до тебе за вилучення?
- Після гри він підійшов, зазначив, що треба було акуратніше зіграти. Я б не ризикнув давати другу жовту за той фол. Я діставав м’яча і партнери також це підтверджують. Напевне, арбітр все ж «шукав» ту картку, аби зрівняти склади обох команд. Я зіграв чисто, як на мене.

- Ти мав персональне завдання зіграти персонально проти Назаренка?
- Так, мав грати з ним один в один. Він найбільше і сподобався у складі «Таврії» - в цілому непоганої команди. Назаренко і штрафний реалізував, і в кінці пас гольовий віддав. До вилучення я, ніби нормально з ним працював. На початку тайму він кілька разів звільнявся і пробивав, але потім моментів не мав.
- У цьому сезоні ти зіграв вже на кількох позиціях – фланговий і центральний захисник, опорник…
- Де бачать мене тренери, там і зіграю. Мені більш зручніше бути в центрі захисту, але зараз призвичаївся і до позиції в центрі півзахисту.
- Прийнято вважати, що останній матч в році команди проводять із думками про майбутні канікули. «Волині» також такий «вірус» загрожує?
- Що ви?! Після втраченої перемоги в Сімферополі нам життєво необхідно брати очки вдома. Вигравати, набирати 20 очків і йти з хорошим настроєм у відпустку. Про неї будемо після Запоріжжя думати.
- Все ж, якщо не секрет, куди плануєш податися?
- Додому в Грузії, до батьків і родичів. Мав вагомі причини і вже півтора роки не гостював там, заскучав.
Останній матч у нинішньому році волиняни проведуть удома в неділю, 1 грудня о 17.00 годині проти запорізького «Металурга».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus