USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Футболістів «Динамо» росіяни зустріли скандалом

23 Листопада 2009 16:09

У рамках п\'ятого туру Ліги чемпіонів 24 листопада в Казані відбудеться матч «Рубін» - «Динамо». Сьогодні українці прилетіли до столиці Татарстану. І відразу ж почався скандал.
Чартерний рейс київського «Динамо» приземлився в аеропорту Казані в 12.30, але в будівлі аеровокзалу гравці і тренери стали з\'являтися через 40 хвилин. Представники київського клубу залишилися вкрай незадоволені затримкою.
Головний тренер киян Валерій Газзаєв і його помічники Володимир Шевчук та Микола Латиш першими пройшли зону митного контролю – у них російські паспорти. А от українські члени команди почали з\'являтися в залі прильоту набагато пізніше.
«Довго проходили контроль, заповнювали міграційні картки, – каже півзахисник киян і збірної України Олег Гусєв. – «Рубін» в Києві гостинніше зустрічали. Кажуть, їм зробили зелений коридор, і вони швидко пройшли в автобус. Але, я думаю, це не найголовніше. Думаємо зараз тільки про перемогу».
«Елементарно немає на чому вивезти ящики з формою. Немає жодного візка! – обурюється багаторічний адміністратор «Динамо» Олександр Чубаров. – І нас ніхто не зустрічає від «Рубіна»! Прислали тільки водія, а представника команди немає. Кожному доводиться заповнювати міграційну картку. «Рубін» цього в Києві не робив. Ми зібрали паспорти, віддали прикордонникам, а потім привезли в готель команди».
«Рубін» за п\'ять хвилин пройшов контроль у Києві, а нас стільки тримали! Сором, що нас так зустрічає чемпіон Росії!» – обурюється ще один адміністратор киян Віктор Кашпур, активно жестикулюючи перед об\'єктивом відеокамер.
Гравці та тренери з інтересом спостерігали за цією сценою через вікна автобуса і зустріли його оплесками.
Треба відзначити, що кияни виходили не через другий, новий, термінал казанського аеропорту, яким користувалися «Інтер» і «Барселона», а через більш скромний за своїм виглядом перший, – пише ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 17:53
Ганьба кацапам. Бояться наших, тому намагаються так тиснути. Хочуть вибити з колії. Швидко забувають хороше ставлення у Борисполі, напевно зірочку зловили після ігор з грандами. Нічого "Динамо" опустить їх на землю і згадає все на полі. Перемога за нами.
Dmytro Показати IP 23 Листопада 2009 18:12
В першу чергу має бути соромно казанцям за такий прийом, сподіваюсь на полі все зміниться!
alex Показати IP 23 Листопада 2009 19:45
Татари дуже гостинна нація, подібні до українців. А це якийсь виняток, або кимось спланована акція. Але Динамо виграє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus