USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Футболістів продаватимуть за пиво

27 Січня 2010 17:54
 
У аматорській лізі Киргизії трансферна вартість гравців буде офіційно оцінюватися в літрах пива.
Оргкомітет киргизької аматорської футбольної ліги «Tennisi KG-Ліга», яка є четвертим за силою ешелоном в киргизькому футболі, ввів в свій регламент пункт про умови переходів гравців з команди в команду, – пише ТСН.
З метою демократизації системи переходів і щоб уникнути конфліктних ситуацій, з 29 березня 2010 року всі трансфери футболістів всередині ліги повинні будуть офіційно фіксуватися оргкомітетом ліги.
Команда, що купує футболіста, повинна буде здійснити виплату колишній команді цього гравця у вигляді певної кількості літрів непастеризованого пива. Максимально дозволена межа – 10 літрів. При цьому, правило стосується тільки футболістів, що досягли віку 18 років.
За деякими оцінками, сумарна вартість діючих гравців аматорської ліги Киргизстану, яка об\'єднує понад 40 команд, може скласти до 4 тонн пива.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus