USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Санстанція Волині взялася за пиво

17 Серпня 2010 09:47
Держсанепідемслужба Волині, перевіривши 82 суб’єкти господарювання, які реалізовують пиво, виявила 54 факти порушень санітарних норм.
Про це 16 серпня повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.
За виявленими фактами на винних посадових осіб наклали штрафів на суму понад 6 тисяч гривень. Та ще й застосували 7 фінансових санкцій - на більш як 400 гривень.
За непроходження медичного огляду від роботи відсторонили 10 осіб та тимчасово припинили експлуатацію чотирьох об’єктів для проведення санітарного дня.

Загалом з реалізації вилучили 90 літрів пива, в якого закінчився термін придатності. Зокрема, у торговому павільйоні села Облапи Ковельського району в підприємця Коваль Т. С. конфіскували по літрі пива "Beks" та "Біле"; у магазині «Оберіг» - два літра пива «Десант». А за відсутність необхідних документів у підприємця Петручик А. С. із торгового павільйону урочища Гряда Шацького району вилучили 50 літрів бочкового пива ТМ «Чернігівське».

Довідково:

У Волинській обслаті функціонують три підприємства пивоваріння: ВАТ «Павлівський пивоварний завод», ВАТ «Луцький пивзавод «Zeman» та ДП «Аверс-Бровар».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus