USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Футболісти «Евертона» шоковані новою формою. Фото

4 Червня 2010 17:33
Англійський «Евертон» у сезоні 2010-11 років виступатиме у виїзній формі рожевого кольору – гравці та їхні вболівальники вже відбиваються від «підколів» через гламурну форму нібито нетрадиційної орієнтації.

Про це пише Кореспондент.

Ця новина настільки обурила гравців і вболівальників, що вони часом не могли знайти відповідних слів, щоб висловити свої емоції. Проте керівництво клубу впевнене, що ці зміни на краще. Адже в 1890-1891 роках «Евертон» уперше в історії виграли Чемпіонат Англії і виступали у формі саме рожевого кольору.

«Для мене це шок. Не дивно, що нова форма викликала фактично заколот у команді. Чому рожевий?», - наводить слова півзахисника Леона Османа «The Sun».

А ось на форумі офіційного сайту фанати вже не стримували своїх емоцій.

«Раніше вболівальники «Ліверпуля» потішалися над «Евертоном», кажучи, що футболісти нетрадиційної орієнтації... Що ж, тепер і заперечити нічого», - пише один з уболівальників.

«Ганьба, та й годі. У всіх клубів нормальні кольори форми, а тут придумали таке, що хоч не вболівай більше за клуб, а то засміють. Рожевий. Це ж огидно», - пише інший.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 5 Червня 2010 15:37
Це що, волинські новини?
Zheniok Показати IP 6 Червня 2010 01:12
взагалі-то, жодна поважаюча себе людина, яка мешкає в Ліверпулі, тим більше вихванці клубних академій Ліверпуля та Евертона(яка і виховала Османа) навіть в розмові не згадує цей таблоїд, після тої наруги, яку він собі дозволив стосовно величезної трагедії для всього Ліверпуля на стадіоні Хілсборо. "The s*n" в Ліверпулі бойкотують, тому ніяких інтервью їм ніхто не давав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus