USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футболісти розкритикували м’яч ЧС-2010. Фото

31 Травня 2010 13:42
Кілька футболістів збірної Бразилії поскаржилися на офіційний м’яч чемпіонату світу 2010 року – вони вважають, що гратимуть м’ячем, гіршим за «секунд хендівський».

Про це пише Gazeta.ua.

Із критикою мяча «Jabulani», який випущено компанією «Adidas» спеціально до ЧС-2010, виступили нападаючий Луіс Фабіано, півзахисник Жуліо Баптіста і воротар Жуліо Сезар - їм не подобається, як м’яч міняє траєкторію в польоті.

За словами Луїса Фабіано, іноді йому здається, що польотом м’яча хтось керує. Форвард додав, що час від часу м’яч веде себе так, як ніби не хоче, щоб по ньому вдарили. За словами Фабіано, він сподівається пристосуватися до спортивного снаряду як можна швидше.

Основний воротар збірної Бразилії Жуліо Сезар назвав м’яч жахливим і порівняв його з пластмасовими м’ячами, які можна купити в супермаркеті.

Півзахисник Жуліо Баптіста зазначив, що м’яч створює складності, як для польових гравців, так і для воротарів.

Своє невдоволення «Jabulani» висловили також воротар збірної Іспанії Ікер Касільяс і нападаючий збірної Італії Джампаоло Пацціні. Італієць розповів, що коли гравець вистрибує, щоб зіграти головою, м’яч змінює напрямок і відлітає в бік.

Офіційний м’яч чемпіонату світу був представлений ще у грудні 2009 року. Компанія «Adidas» запрошувала на випробування «Jabulani» кількох відомих футболістів: Кака, Міхаеля Баллака, Петра Чеха, Френка Лемпарда. Тоді вони залишилися задоволені м’ячем.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus