USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футбольні клуби України – серед найбільш марнотратних

5 Вересня 2011 11:38
«Динамо», «Шахтар» і «Дніпро» потрапили до топ-10 найбільш марнотратних клубів Європи.
Клуби української Прем'єр-ліги у літнє міжсезоння охочіше купували нових футболістів, ніж продавали своїх. Про це пише Дзеркало тижня із посиланням на «Террикон».
Українські клуби витратили минулого літа 45 мільйонів 445 тисяч євро.
Активніше за інших на ринку попрацювало київське «Динамо», витративши 15,5 мільйона євро. Трохи гірші показники у «Шахтаря» з14,4 мільйона євро, і «Дніпра» з 10,875 мільйона євро.
Представники УПЛ потрапили до десятки тих, хто найбільше купує. Для порівняння – найбільш марнотратними стали клуби англійської Прем'єр-ліги, які витратили на трансферному ринку майже 557 мільйонів євро.
Спільними зусиллями українські клуби заробили 24 мільйони 520 тисяч євро – трохи більше, ніж команди другого дивізіону Чилі та Аргентини.
Левова частка припадає на рахунок «Динамо» – 19,7 мільйона євро. Найдорожчий трансфер, відповідно, – продаж в «Рубін» Романа Єрьоменка, який оцінений у 13 мільйонів євро.
«Дніпро» за рахунок трансферу Євгена Селезньова заробив 2,5 мільйона євро.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus