USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна потрапила в топ-6 найбільш «нещасних економік» світу

18 Квітня 2019 16:31
Список найбільш «нещасних економік» світу (Misery Index) склало авторитетне агентство Bloomberg. У топ-10 рейтингу потрапила і Україна.

Вп’яте поспіль список очолила Венесуела. Уточнюється, що влада Венесуели вже кілька років не розкриває дані про темпи росту споживчих цін і рівень безробіття в країні. Аналітики Bloomberg вважають, що в 2019 році інфляція перевищить 8 млн% проти приблизно 930 тисяч% в попередньому році, пише Страна.

Далі в списку «нещасних економік» світу слідують Аргентина (2-е місце), ПАР (3), Туреччина (4), Греція (5) і Україна (6). Як пише агентство, ці країни як і раніше переживають важкі економічні потрясіння і демонструють «мізерний прогрес у справі приборкання зростання цін і повернення людей на роботу».

Найбільш «щасливою» економікою світу, де низька інфляція поєднується з настільки ж низьким рівнем безробіття, Bloomberg визнав Таїланд. Сінгапур в оновленому рейтингу опустився з чистого другого на третє місце, яке він ділить з Японією, поступаючись Швейцарії.

Відзначимо, минулого тижня в Кабміні знизили прогноз по ВВП на 2019 рік до 2,8% з 3%. При цьому за перші два місяці року економіка показала зростання в 1,2%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
777 Показати IP 18 Квітня 2019 16:37
а шоколадный вождь со своим премьером видят рост небывалый
Упс! Показати IP 18 Квітня 2019 17:04
Нє ,це вже якась зрада -гнойсьмен тіко сьогодні хвалився здобутками та досягненнями ,а блумберг такого фіть-нафіг утнув-чим тепер порохло хвалитиметься ,як його дебати будуть привселюдно....От й казочкам кАнЄц
В них все ок Показати IP 18 Квітня 2019 17:16
Ех ,який неочікуванець для предводителя "хапміну"-тіко но хвалився перемогами та покращаннями ,а блумберг таку свиню підклав -в акурат до 2-го туру саме для "шоколадного шефа"-буде й йому частка слави на стадіоні
Корiнний лучанин Показати IP 18 Квітня 2019 17:25
Для нас це не межа.я вiрю в перше мiсце.
Навуходоносор Показати IP 18 Квітня 2019 17:42
Закономерный итог - там, где взяла верх охлократия, экономики нет! Стоят на паперти и побираются наши политические бесстыдники, как нищие...А говорить они могут все, что угодно.
Степан (Крымчанин) Показати IP 18 Квітня 2019 17:53
Варто згадати що Раша заборонила експорт нафти і натопродуктів в Україну. Цікаво, яка ціна буде на пальне в Україні, відповідно на всі товари для населення?????
Сергій Показати IP 18 Квітня 2019 20:20
Нічого дивного! Скільки ще можна експериментувати над українцями? У всьому світі люди безкоштовно лікуються завдяки страховій медицині! Лише у нас видумляють то недолугу медичну реформу, яка тільки додає проблеми хворим; то хижацьку пенсійну реформу, від якої пенсіонер, який раніше отримував пенсію в еквіваленті 100 долларів, тепер має лише 50 долларів; то драконівську реформу субсидії через яку люди ще ніколи не були в такому жахливому становищі, коли за комуналку в них відбирають останні копійки. Інваліди та пенсіонери не знають як вижити. В більшості людей не вистачає коштів навіть на харчі і ліки. Проте чиновники мільйонні преміі отримувати не соромляться..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus