USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Галатасарай» достроково звільнив головного тренера

23 Березня 2011 10:44
Стамбульський «Галатасарай» 22 березня достроково розірвав півторарічний контракт з головним тренером румуном Георге Хаджі у зв'язку з найбільш невдалим виступом клубу за всю його історію.
Чашу терпіння керівництва клубу переповнив програш «Галатасарая» минулого тижня своєму традиційного супернику «Фенербахче», що займає перше місце в чемпіонаті, - повідомляє Gazeta.ua.
Титулований «Галатасарай», у минулому володар Кубка УЄФА, знаходиться на 11-му місці турнірної таблиці і піддається постійній критиці з боку спортивної преси і фанатів команди.
Хаджі очолив стамбульський клуб у жовтні минулого року, змінивши на тренерському посту голландця Франка Райкарда, з яким контракт також був розірваний достроково.
Раніше «Бешикташ» відправив у відставку Бернда Шустера.
Під керівництвом Шустера турецький гранд з тріском провалився в плей-офф Ліги Європи, програвши «Динамо» з Києва в двох матчах із загальним рахунком 1:8, а в турецькій Суперлізі клуб посідає лише сьоме місце.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus