USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Головний тренер «Волиньбаскету» хоче здивувати вболівальників

8 Травня 2013 17:30
Головний тренер БК «Університет-Волиньбаскет» Сергій Смітюх зазначив, що його команда на Фіналі чотирьох кубка України з баскетболу, що відбудеться 11-12-ого травня в Луцьку, буде серйозно вмотивована.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.

«Переконаний, що матчі будуть цікавими. Після завершення чемпіонату була перерва, протягом якої всі мали змогу добре підготуватися до Фіналу чотирьох. Зрозуміло, що всі команди їхатимуть до Луцька за перемогою, всі мотивовані. Звісно, ми маємо подвійну мотивацію і подвійну відповідальність, адже граємо в рідних стінах. Напевно, наша пара буде найбільш цікавою, оскільки ми граємо вдома, граємо з чемпіоном України. Хочемо здивувати вболівальників. У кубкових матчах є велика доля везіння, адже все вирішується в одному матчі, як-то кажуть, м’яч круглий. Це не чемпіонат, по ходу якого можна щось виправити, тут потрібно сконцентруватися на 40 хвилин поєдинку», - зазначив головний тренер БК «Університет-Волиньбаскет» Сергій Смітюх.

Нагадаємо, що Луцьк здобув право проводити Фінал чотирьох з баскетболу, в якому візьмуть участь «Університет-Волиньбаскет», «Муссон», «Харцизьк» і «Торнадо».

11-ого травня о 19:00 в спорткомплексі СНУ «Волиньбаскет» зіграє з цьогорічним чемпіоном севастопольським «Муссоном».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus