USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» може очолити один з найкращих бомбардирів в історії клубу, – ЗМІ

15 Серпня 2020 16:53
«Волинь» може очолити Василь Сачко, який в минулому грав за команду. Тренер може повернутись у луцький клуб, але тепер у статусі головного наставника.

Про такі кадрові зміни повідомляє Футбол 1, передає Під Прицілом.

Сам Сачко поки не готовий коментувати такі чутки про призначення. Він сказав, що є керівництво клубу, яке буде приймати остаточне рішення.

Повернення форварда

Коли все буде офіційно оголошено, тоді наставник буде готовий поспілкуватись із журналістами.

Пост спортивного директора займе Віталій Кварцяний – багаторічний наставник луцької команди.

У сезоні 2019/20 Луцька «Волинь» посіла 5 місце в Першій лізі і не зуміла завоювати путівку до УПЛ. Її нападник Денис Кожанов став найкращим бомбардиром та асистентом.

Додамо, що керівництво клубу прийняло рішення розлучитися з Андрієм Тлумаком, який очолював команду з 2018 року. Разом з головним тренером клуб покинули його асистенти Андрій Сапуга та Павло Котовенко.

Читати також: «Червоно-білий стяг піднімем догори?»: чому «Волинь» не вийшла до Прем’єр-ліги

Також у команді більше немає спортивного директора Валентина Кошельника.

Сачко у «Волині»

Свого часу Сачко виступав за луцький клуб у період 2001/06 років.

У 2004 та 2005 роках був визнаний найкращим гравцем команди за голосуванням вболівальників клубу.

У 2005 році Сачко видав найбільш результативний сезон за «Волинь» у Вищій лізі та забив 13 голів, посівши друге місце у списку бомбардирів.

Після закінчення сезону у 2006 році у футболіста закінчився контракт, тому він залишив клуб у статусі вільного агента. За п’ять сезонів у «Волині» став одним з найкращих бомбардирів в історії цієї команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 15 Серпня 2020 17:53
Якщо це правда, а не фейкова інформація, то як на мене, це дуже гарна ідея інвесторів. Головний тренер В. Сачко та спортивний директор ФК "Волинь" В. Кварцяний, люди які один одному імпонують та один одного знають і поважають. Надіюсь, що вони між собою спрацюються та отримають бажаний результат роботи на користь команди. У цьому в мене ніякого сумніву немає, тим більше, що вони самі лучани, люблять футбол і поважають свій рідний край.
Богдан Сташинський Показати IP 15 Серпня 2020 18:04
Підтримую ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus