USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гравці «Волині» посприяли своїм збірним перемогти болгар та греків

15 Серпня 2013 13:16
Центральний захисник «Волині» Ванче Шиков у хорошому настрої повертається із розташування збірної Македонії. Вчора його національна команда у Скоп`є проводила товариський матч із збірною Болгарії. Про це повідомили у прес-службі волинської команди.

Ванче відіграв усі 90 хвилин поєдинку на звичній для себе позиції і разом із партнерами не дав забити супернику. У результаті македонці перемогли болгар, у складі яких, до речі, виступав колишній гравець «Волині» Петр Занєв, із рахунком 2:0.

У п`ятницю вранці Шиков повернеться до табору «Волині», аби разом із партнерами готуватися до матчу 6-го туру «Волинь» - «Карпати».

Інший захисник «Волині» Віталій Приндета у вівторок відіграв 15 хвилин товариського матчу молодіжної збірної України проти збірної Греції. Українська команда U-21 виграла 4:0, а Приндета вийшов на заміну на 75 хвилині.

Ванче Шиков



Віталій Приндета


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus