USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гравців «Волині» викликали до збірної України

16 Лютого 2010 17:49
До ФК «Волинь» надійшло повідомлення про виклик до складу збірної України U-19 двох волинян-гравців - форварда Євгена Павлова та півзахисника Романа Карасюка.
Футболісти «Волині» викликають до збірної для участі в навчально-тренувальному зборі і міжнародних товариських матчах Франція – Україна. Вони відбудуться з 27 лютого по 6 березня.
До слова, в португальському місті Алгарве нині проходить міжнародний турнір юнацьких збірних серед 17-річних гравців (U-17). У складі української команди грає й волинянин Віталій Приндета.
Нашій збірній на цих змаганнях у першому поєдинку з Португалією з труднощами вдалося втримати нульову нічию. Потім українська збірна поступилася команді Англії з рахунком 0:3.
В обох поєдинках відіграв і волинянин Віталій Приндета, - пише сайт ФК «Волинь».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus