USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гравця та лікаря «Волині» викликали у збірну України

7 Серпня 2013 07:28
Захисника луцької «Волині» Віталія Приндету (на фото) головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець викликав на навчально-тренувальний збір, який відбудеться з 11 по 14 серпня у Києві та Львові. Повідомляє клубний сайт луцького клубу.

Молодіжна збірна України з футболу в рамках підготовки до старту у відборі молодіжного чемпіонату Європи 2015 року проведе товариський матч проти однолітків із Греції.

Цей поєдинок заплановано на 13 серпня (19.30) і пройде він у Львові на місцевій «Арені Львів». На цьому ж стадіоні наша збірна проведе і перший матч у відборі до ЧЄ-2015 року проти збірної Хорватії, що відбудеться 9 вересня.
Відтак Приндета відбуде в тренувальний табір збірної України U-21 відразу після матчу 5-го туру у Харкові проти "Металіста".
Крім того, до табору національної збірної України запрошено й лікаря ФК «Волинь» Сергія Дереповського. Нагадаємо, що головна команда країни 14 серпня у Києві гратиме із національною збірною Ізраїлю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus