USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як Тимощук відіграв за «Баварію»

5 Травня 2013 16:00
Півзахисник мюнхенської «Баварії» Анатолій Тимощук відіграв весь матч за свій клуб у 32-ому турі чемпіонату Німеччини з футболу проти дортмундської «Борусії», який закінчився з рахунком 1:1.

Зауважимо, волинянин не часто з’являвся на полі в останніх матчах «Баварії». Іноді, виходячи лише на заміну. Цього разу проти принципового суперника «Борусії» з Дортмунда Анатолій відіграв повний поєдинок і долучився до нічиї. Одна з причин, кажуть, чому наставник мюнхенців довірив українському футболісту місце в основі – те, що «Баварія» - уже чемпіон.

Тож можливість пограти отримали ті футболісти, які зазвичай «гріють» лаву запасних.

Нагадаємо, контракт Анатолія Тимощука закінчується цим літом, тож капітан збірної України у міжсезонні може опинитися і іншому клубі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
FanatIK Показати IP 5 Травня 2013 16:23
Он может сейчас играть за Баварию только в ничего не значащих матчах!:) В финале ЛЧ мы вряд-ли его увидим!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus