USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як у Луцьку реагували на перемогу збірної. ФОТО. ВІДЕО

12 Червня 2012 12:05
«Жовто-сині проти синьо-жовтих. На перемогу! Попри все». Гра збірної України проти збірної Швеції «торкнула» лучан не менше, аніж будь-якого українця.

Більш того, судячи з активного коментування у соцмережах, «народні гуляння» посеред ночі центральними вулицями Луцька, щире ігнорування правоохоронців – волиняни таки перейнялись грою, зокрема перемогою наших спортсменів.

Так, Національна збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Європи з футболу. На «Олімпійському» наші футболісти здолали збірну Швеції з рахунком 2:1. Героєм дня став «старий-хворий-списаний», за словами коментатора гри Віктора Вацка, форвард Андрій Шевченко.

І вже о 12 ночі на проспект Волі нашого міста вийшли захоплені вболівальники, об’єднані гордістю за свою збірну.

«Що ще може отак посеред ночі штовхнути людей вийти на вулицю, щиро радіти, святкувати, бути об’єднаними однією ідеєю…», - висловився лучанин Микола.

Так, понад 300 чоловік, які повиходили із закладів чи власних домівок, де спостерігали за грою, браталися, обіймалися, розмахували прапорами, по всьому місту розносились звуки клаксонів автівок, місто «божеволіло» і з гордістю скандувало: «Україна – чемпіон». Захоплений галас не згасав з годину.

Зокрема, за грою напружено спостерігали у караоке-клубі «Sinatra», де щодня розігрують квитки на 1/4 фіналу в Київ.

















Присутній на «Олімпійському» в Києві лучанин Григорій поділився враженнями, отриманими від матчу.
«Коли після гри ми вийшли на Червоноармійську, шведи просто валялись на асфальті і плакали, фарба розмазалась по обличчях... Були ми в фан-секторі. голос зірвав після першого тайму. Це - щось незрівнянне», - розповів він.


Важко не пригадати репліки коментаторів, які лунали з екранів телевізорів напередодні, ще під час гри. Вони, певно, тішили глядачів не менше, аніж сам матч.

Так, фрази на кшталт «атмосфера на стадіоні - ах... фантастична», «ух ти, Боже мій», «серби їм забили, чому ми не можемо?», «такі на виїзді не свистять, ми дома взагалі граємо», «правильно, Воронін не поспішає, - зробив вигляд, що не бачить», «ось для цього Мілевський потрібен – щоб падати», стали справжніми перлами.

Своєю чергою, у соцмережах активно з’являлись коментарі, які виражали захват і гордість грою. Напруга тривала до останньої хвилини.

Пости пропонуємо без редагування:

«Попри складні останні хвилини і діри в обороні - УКРАЇНА - Швеція 2:1!! Вдалий старт. Що й казати!.. Мислення і широти нашим не стачає, але сидіти в Луцьку за ноутом і міркувати про такі речі це справа «панятна»:).. Шева неочікувано роздав. Вболіваю всіма фібрами своїх душ за СВОЇХ!.. Прошу вибачення за свої словесно-емоційно-матюкливі міазми) не стримався)).. оуууєєєєєєє!...», - висловився в одній з соцмереж вболівальник з Луцька Сергій.

«Голи Шевченка. За те йому Слава. Слава Нації!!! Друзі, я кричу, щоб чули це у всіх куточках нашої України», - такі статуси заполонили усю мережу.

«Всім привіт! Вітання з перемогою Збірної України!!! Ми змогли! Хто списав Шеву ?! Запалив же )) Щойно повернувся додому і був приємно здивований групою фанатів, які просто по проспекту Волі гуляли з жовто-блакитними прапорами !!! Так тримати! Україно, вперед!!!», - пост, доповнений відео із проспекту Волі, приєднаним нижче, ми знайшли на сторінці луцького вболівальника Миколи.









Яскраві моменти гри:







Підготувала Альона ТРОХИМЧУК
Фото: Nick1 (Микола МАРТИНЮК) та з соціальних мереж.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
VSC Показати IP 12 Червня 2012 12:13
Первая и последняя победа сборной Украины в финальной части чемпионата. Запомним ее надолго. Теперь еще много-много лет мы не испытаем такого триумфа. Шева может идти на пенсию полностью удовлетворенный. Поблагодарим его за эти счастливые минуты.
Фіфа12 до VSC Показати IP 12 Червня 2012 12:32
Слова людини, яка завжди ниє та усім незадоволена... Треба так: "УКРАЇНО ВПЕРЕД!! ШЕВА ДАВАЙ!!!"
Лучанка до Фіфа12 Показати IP 12 Червня 2012 13:31
Це просто люди,які є зазрісні, не реалізовані, не є позитивними,їх краще оминати в житті, вони нічого хорошого нам не дадуть!!! Ми ВІРИМО!!! ВИ НЕ МАЄТЕ НАС ПІДВЕСТИ!!!
Лучанка до VSC Показати IP 12 Червня 2012 12:38
Тебе на пенсію треба відправити!!! Ти половини його мізинця не вартий, таких як він - ОДИНИЦІ У ФУТБОЛІ!!!! Не треба людину списувати,зха неї треба вболівати,давати надії та позитив і тоді вийде,а якщо так як ти будуть всі казати,то так і буде, потрібно вірити- і тоді буде, не остання!Франця далі...,БАЖАЄМО УСПІХУ, ТРИМАЄМО КУЛАЧКИ,ДОНЕЦЬК, НЕ ПІДВЕДІТЬ!!!!Хоча б раз=) Україна МОЛОДЕЦЬ! ТАК ТРИМАТИ!!!
VSC до Лучанка Показати IP 12 Червня 2012 13:36
Шефу - люблю, ценю и уважаю. Вроде никого не оскорблял. А эйфория вещь проходящая. Будьте реалистами. Это был звездный час сборной.
))) до VSC Показати IP 12 Червня 2012 15:02
Можно было тролльнуть "Швеция, ой, ШЕВция, вперед!" :-) спорт - вещь, конечно, предсказуемая, но не до конца. оставляйте людям этот конец - потешиться, понадеяться ))) фото чека - знатное! игру виртуальная просьба продублировать еще хоть раз в плане финального счета, но не в плане незабитых голов.
Громадянин Показати IP 12 Червня 2012 12:47
Приємна перемога, годість розпирає груди за Україну та українців. То чому ж ми браття не збираємось так згуртовано коли нищать нашу рідну мову. Коли цей режим продає по клаптику НАШУ країну, витягує гроші з наших кишень. ЧОМУ не скажему ЯНУКОВИЧУ СТОП. СТОП ЕКСПЕРЕМНУ який проводять над нами українцями.
+ Показати IP 12 Червня 2012 12:48
Слава Україні. VSC - WC!
стефа Показати IP 12 Червня 2012 13:02
VSC Завжди всім не задоволений або не до кінця задоволений. Тобі що секса не вистачає? Чи образив хто?
VSC до стефа Показати IP 12 Червня 2012 15:51
Стефа, можеш задовольнити мої таємні бажання?
патріот Показати IP 12 Червня 2012 13:33
VSC лох ти, пиши краще в себе на стінах в туалеті і непсуй Українцям свята!!!!
R.S. Показати IP 12 Червня 2012 14:11
Ви ще не бачили, що робилось на пр. Волі після матчу, а це все просто херня у пабах.
VSC Показати IP 12 Червня 2012 14:24
я не лох, я просто балуваний
Василиса до VSC Показати IP 12 Червня 2012 16:52
ти просто ЛОХ БАЛУВАННИЙ!!!
Міша Показати IP 12 Червня 2012 14:29
Ай да кльовий маттеріал!! і фото :))) крєатівнєнько:)) ще й плюс вчорашні емоції!
Z Показати IP 12 Червня 2012 15:39
Люди! та порадійте ви щиро, від усього серця, адже є з чого, не злобствуйте, не занудствуйте і не каркайте, а радійте! Шева - супер, король, браво! Люблю, Люблю, Люблю!!!!!!
Егор Виноградов Показати IP 12 Червня 2012 16:57
Болею за Россию,Украину и всегда за Голландию.Полтаву шведам показали,нужно и наполиончиков победить,хотя Франция понравилась,добротная сборная.Про англичан пока не думаем.У Блохина хлопцы перестали бояться,перестали играть назад.Радует. И у России мудрый тренер думаю сумеет настроить на панычей сборную(хотя тянуть поляков судьи будут за уши).Ну а за Голландию я болею всегда. Вот думаю Франция будет более мандражировать нежели Украина перед ними. Мог бы редактор сайта организовать для нас здесь тотализатор.Интересно было бы поугадывать и мнения разных болельщиков послушать...
Н-да Показати IP 13 Червня 2012 11:07
Зовсім народ з глузду з'їхав з тим футболом. Чесно кажучи, ніколи не розумів, що такого захоплюючого є в тому, як 22 здорових бугаї-мільйонери ганяють кульку по полю взад-вперід, а мільйони ніщебродів фанатіють від процесу. Колись це був спорт, а зараз просто бізнес.
Олена до Н-да Показати IP 13 Червня 2012 13:24
А ви взагалі чимось захоплюєтесь? Щоб стати отими здоровими бугаями-міліонерами, це потрібні роки тренувань, різні травми, відмова від різних життевих радощів. Ви так зможете? Якщо так- то теж будете одним зних!
Н-да до Олена Показати IP 13 Червня 2012 15:36
Аргумент "сперва добейся"? Epic Fail. Крім тренувань і дієти потрібно ще одне, про що ви чомусь забуваєте, і що є найголовнішим - талант до гри. Якщо гравець бездарний, то ніякі дієти і тренування не допоможуть йому стати професіоналом. Так що "одним з них" може стати далеко не кожен.
Кіт до Н-да Показати IP 13 Червня 2012 16:39
Некорректно казати, що народ з"їхав з глузду. Це нормальне хоббі. Якщо Ви не підтримуєте любов людей до футболу, то не варто казати, що всі вони з"їхали з глузду, а Ви один, виходить, нормальний, так? Треба ставитись об"єктивно до таких речей.
Олена Показати IP 14 Червня 2012 10:16
Н-да, я з вами згідна на рахунок таланту.Але мені не подобається ваше зневажливе ставлення до захоплення інших людей та й до людей взагалі.Тому й запитала, а чим захоплюєтесь ви?Якщо не розумієте, то не треба зневажати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus