USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Ігри нескорених»: українці здобули перші золоті медалі

22 Жовтня 2018 09:43
Українська збірна завоювала перші золоті медалі на міжнародних змаганнях «Ігри нескорених-2018».

Про це інформує Gazeta.ua.

Так, Сергій Ільчицький та Олександр Бєлобоков показали кращі результати у дисципліні веслування на тренажері в категоріях Men's IR6 і IR3 швидкість за одну хвилину.

Нагадаємо, у неділю українська збірна завоювала першу медаль на першому дні змагань Ігри Нескорених (Invictus Games), які проходять в австралійському Сіднеї. Зокрема, бронзу виборов Денис Фіщук у велоперегонах на час.

У нинішньому році на Іграх Нескорених Україну представляють 15 учасників, серед яких одна жінка - волинянка Майя Москвич. Це діючі і демобілізовані військовослужбовці Збройних сил, Національної гвардії, співробітники Нацполіціі, добровольці, ветеран Служби безпеки і один прикордонник.

Invictus Games - міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, які заснував в 2014 році британський принц Гаррі, мета змагань - честь військових ветеранів, підтримка їх реабілітації та адаптаційна допомогу людям, які були поранені і втратили здоров'я під час військової служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus