USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юнацький футбол: волиняни краще грають удома

4 Листопада 2013 16:14
Матчі останнього туру першого кола дитячо-юнацької футбольної ліги України відбулися у вихідні. Усі чотири команди ДЮФШ «Волинь» грали із ужгородською СДЮШОР.
В Ужгороді найменші вихованці «Волині» програли 0:1, причому гол пропустили після незрозумілого пенальті, призначеного за 6 хвилин до кінця матчу. Мяч після пробиття штрафного влучив у «стінку», а рефері показав на «точку», - повідомили в клубній прес-службі лучан.
А от U-16 поступилася, на жаль, «без варіантів» - 2:6, хоч довгий час рахунок був 1:1.
Домашні ж матчі вихованці «Волині» виграли. Спочатку матч-трилер зіграла U-17. Вихованці Романа Максимюка впевнено вели у рахунку 4:1, створили ще багато гольових ситуацій у другому таймі. Але після замін кількох провідних гравців СДЮШОР зумів сквитати два голи й останні хвилини матчу перетворилися у війну нервів. На щастя, переможний рахунок було втримано - 4:3.
U-15 нерви вболівальників і тренерів не лоскотала. Підопічні Володимира Гапона перемогли 2:0. Голи на рахунку Зінкевича (з пенальті) та Кокотеня.
У наступну суботу відбудуться останні в цьому році матчі ДЮФЛУ. Десятий тур відкриють програму другого кола і команди підуть на зимові канікули. U-15 та U-17 в Луцьку на стадіоні, що на вулиці Дубнівській, зіграють із володимир-волинським BRW-ВіКом. U-14 та U-16 поміряються силами із володимир-волинцями на виїзді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus