USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Спортивні змагання на Волині розпочали з молитви

1 Грудня 2014 09:19
Змагання для вихованців недільних шкіл затіяли у Рожищі. І таким чином довели: досягає успіху у вихованні той, хто дає своїм учням не тільки духовні орієнтири, а й турбується про їхнє здоров’я. Про це повідомляє "Волинська газета".

У спортивних змаганнях для учнів недільних шкіл узяли участь понад 60 дітей із району. А почали – з молитви.

Після молебню благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко привітав учасників та благословив. Побажали успіхів юним спортсменам заступник голови райдержадміністрації Антоніна Клімчук та працівники сектору у справах молоді та спорту, які передали призи для вручення переможцям. Після вітальних слів волонтерський колектив Недільної школи с. Топільне виконав декілька пісень духовно-патріотичного характеру.

А далі – футбол та настільний теніс… Футбольні команди жеребом отримали суперників і відразу ж кинулися у боротьбу. Тенісисти змагалися на базі школи №1. Учасників розділили за статтю, було визначено кращих. Серед хлопців переміг паламар Свято-Михайлівського храму міста Рожище, а з-поміж дівчат – вихованка недільної школи села Топільне. Команда з Топільного здобула перемогу й у футбольному турнірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus