USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Юні дзюдоїсти Волині – у п’ятірці кращих серед 25 регіонів України

20 Лютого 2009 09:23
З 16 по 18 лютого у Луцьку на базі обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися V літні юнацькі спортивні ігри України з дзюдо. Ці змагання дали старт головному комплексному заходу України у 2009 році, – 20 лютого повідомляють «Волинські Новини».
За повідомленням офіційного сайту управління молоді та спорту Волинської ОДА, почесним гостем змагань, у яких взяло участь 507 учасників із 25 регіонів України, був дворазовий призер Олімпійських ігор з дзюдо (Афіни 2004 рік та Пекін 2008 рік) Роман Гонтюк.
Ці змагання стали надзвичайно успішними для волинських майстрів дзюдо. Так, у ваговій категорії 50 кілограмів золоту нагороду здобув Олександр Герасимович – вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Юний динамівець» та обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України (тренери Пивоварчук А.М., Каразія В.Є., Крищук А.А.).
Також золоту медаль у ваговій категорії 44 кілограмів здобула майстер спорту України Діана Галух – вихованка дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» та обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» (тренери Шранкевич В.М., Галух В.Г., Вітінський В.Ю.).
Бронзову нагороду здобула Юлія Мудра – вихованка Іваничівського району, представниця дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» міста Володимира-Волинського (тренери Богуш О.М., Вітинський В.Ю.).
Спортсмени області зайняли 5 загальнокомандне місце серед 25 регіонів України. Це найвище досягнення Волині за всю історію проведення юнацьких літніх спортивних ігор України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus