USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку обирали кращих студентів 2014-го року

11 Листопада 2014 15:06
Регіональний етап конкурсу «Кращий студент Волині – 2014» відбудеться незабаром у обласному центрі Волині. Захід планують провести у Міжнародний день студента - 17 листопада.

Про це сьогодні, 11 листопада, розповіли під час прес-конференції, приуроченої проведенню конкурсу «Кращий студент Волині-2014».

Зі слів організаторів заходу, метою проекту є виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, а також стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства Волині.

Визначеня переможців відбувається у 3 етапи. Першочергово визначали кращих студентів ВНЗ І-ІV рівнів акредитації, професійно-технічних навчальних закладів Волинської області у номінаціях: програміст, журналіст, громадський діяч, митець, дизайнер, спортсмен та науковець.

Так, кращим студентом-громадським діячем Волині став студент Луцького національного технічного університету Денис Бендовський; кращим журналістом визнали студентку Східноєвпропейського національного університету імені Лесі Українки Галину Падалко; науковець – студентка Луцького національного технічного університету Лідія Кривов’яз; митець – студентка національного технічного університету Галина Конах; дизайнер – студентка СНУ Анастасія Горобець; програміст – студент СНУ Михайло Волошин; двійко кращих студентів спортсменів Волині – студент Академії рекреаційних технологій і права Юрій Вандюк та вихованець СНУ Андрій Рибачок.

Зі слів заступника начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Ігоря Дмитришина, цьогоріч переможці конкурсу - дуже сильні:

«Це вказує лише на те, що збільшується якісний склад нашого студентства. У кожній номінації - лише найдостойніші. В нас є два кращих студента-спортсмена: Андрій Рибачок і Юрій Вандюк, волинська каное-двійка. Вони обоє брали участь у конкурсі», - каже посадовець.
Загалом на конкурс було подано 40 заявок. Спочатку проходив внутрішній відбір безпосередньо у навчальних закладах, а вже потім заяви найдостойніших передавали журі конкурсу.

«Будемо нагороджувати номінантів і, безпосередньо, переможців. Вони отримають подарунок від управління освіти і науки, а також від розважальних закладів, піцерій і магазинів. Не зважаючи на те, що в країні криза, конкурс будемо проводити. Можливо, не обдаровуючи дороговартісними подарунками, але будемо шукати спонсорів», - резюмувала голова ВОМГО «Студентська рада Волині» Неля Жиговець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 11 Листопада 2014 16:11
Зі слів заступника начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Ігоря Дмитришина, цьогоріч переможці конкурсу - дуже сильні: Можна судити про рівень конкурсу коли у номінації митець перемогла - Конах, мабуть це якраз і відображає її рівень з дітками тягатися. А кращому студенту-журналісту хочеться подарувати словник української мови.
123 до лучанин Показати IP 12 Листопада 2014 00:40
Ахахахах, Падалко - найкращий студент-журналіст? Напевне, всі забули її "супер-пупер" для Волинського телебачення. Прибрали б це позорище - шлюховаті наряди і сільський голос не роблять з неї чогось вартого уваги - жаль, дівча зрозуміє це лише за декілька років :(
лучанин - ти заздриш до лучанин Показати IP 20 Листопада 2014 16:55
Дуже не люблю коли люди, через свою заздрість і обмеженість, не можуть визнати досягнення і успіхи талановитих людей. Саме талановитою і працелюбною вважаю Галину Конах. Вона виділяється з сірої маси, а цим викликає ось такі коментарі і відгуки. А чому ж Лучанине, ви не пригадуєте як вона тягається з ''дітками'' (цитуючи вас) на конкурсах за кордоном, на ''Слов'янському базарі'', на ''Голосі країни'' і привозить звідти призи. А? Де зі своїми коментарями ви?
Анонім Показати IP 11 Листопада 2014 17:51
І чим ще ті студенти займаються? Чому не студент-прогульщик, студент-олігарх, студент-пивоман, студент-відвідувач розважальних закладів, піцерій і магазинів?
Цікаво Показати IP 11 Листопада 2014 18:08
Галина Конах студент? Цікаво-цікаво...
несправедлово! Показати IP 11 Листопада 2014 18:56
А де Медичний коледж????? що вже забули?!В нас теж є доволі активні і розумні студенти!також наш коледж займається волонтерством,ми ходим в військовий госпіталь і допомагаємо солдатам! чому на нас уваги не звернули? прошу взяти до уваги!
не студент Показати IP 11 Листопада 2014 22:11
А де екс-найкраща Кревська, що причарувала Табачника?:-)
WWW Показати IP 11 Листопада 2014 23:18
А далi куди? Підвищать вони свiй рівень суспільної активності, зформують активну життєву позицію, а пiсля завершення навчання, що їм принесе те звання? Стануть бiльш затребуваними на ринку працi?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus