USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юні футболісти «Волині» обіграли команду колишнього гравця клубу

27 Серпня 2013 15:11
Дві команди ДЮФШ «Волинь» повернулися із представницьких турнірів, які відбулися у Києві та Жовкві.

24-25 серпня «Волинь» U-12 гостювала в Києві. Хлопці тренера Василя Войтовича відгукнулися на запрошення колишнього гравця «Волині» Владислава Ващука, який вже вчетверте провів на базі київського «Динамо» «Міжнародний дитячий кубок Владислава Ващука».

Змагання, кажуть, були прекрасно організовані й у них за кубок боролися крім «Волині» ще 15 команд, серед яких - дві команди «Арсеналу», київське «Динамо», кіровоградська «Зірка», «Буковина» та ще декілька київських дитячих команд. Щоправда, лучанам довелося грати на штучному полі і м’ячем для футзалу, а не на натуральному газоні та традиційним м’ячем для футболу. Повідомляє клубна прес-служба.

У груповому турнірі «Волинь» U-12 виграла в команд «Арсенал» 2003 та Школи Ващука із рахунком відповідно 4:1 та 2:0 та поступилися у напруженій боротьбі авторитетній школі ДЮСШ-15 1:2.

Відтак, наші хлопці вийшли у фінальний турнір за 5-е місце. У першому матчі «Волинь» перемогла «Зірку» з Кіровограду 2:0, а потім чернівецьку «Буковину» 3:1. У результаті – 5-е місце з-поміж 16 учасників змагань.

А от вихованці Володимира Гащина, "Волинь" U-16, повернулися із Жовкви з кубком за 3 місце. На 6-ий міжнародний турнір пам`яті Василя Ковцуна приїхало десять команд. На стадіоні «Розточчя» у Жовкві змагалися команди львівського СДЮШОР «Карпати», Академії ФК «Металіст», ФК «Львів»…

У групі Б «волиняни» легко обіграли ДЮФШ «Юність» з Добросина 7:0, польську «Вікторію» 8:1, харківський «Металіст» 4:2. Тільки одна поразка – від майбутніх переможців турніру з ДЮСШ ФК «Львів» - з рахунком 2:3 - змусила підопічних Гащина боротися тільки за 3-є місце. Лучани програвали після першого тайму 0:3, у другому таймі забили двічі, але на більше часу не вистачило.

Отож, у матчі за «бронзу» турніру «Волинь» зустрілася з «Карпатами» і перемогла 1:0. Переможний гол на рахунку Івана Ковча. Його визнали кращим гравцем всього турніру. Відзначимо й Руслана Чилія, який забив у ворота суперників 10 голів. Всього ж команда Гащина «відвантажила» суперникам 22 голи у п’яти поєдинках.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus