USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Юні лучани не привезли з Одеси очок через суддю

12 Вересня 2013 07:38
У битві двох сусідів у турнірній таблиці удачливішими виявилися одесити. Команда Ярослава Комзюка більше тайму відіграла у меншості, зуміла відігратися, але не втримала нічию.

Старший тренер «Волині» U-19 Ярослав Комзюк виставив в основі практично той таки склад, який кував перемоги у попередніх трьох матчах. Передає клубна прес-служба лучан.

Перший тайм видався багатим на події і вплинув на результат всього матчу, адже за десять хвилин арбітр знайшов два «гірчичники» для Сергія Коломійця й залишив «Волинь» удесятьох.

Крім того, команди обмінялися голами. На два голи Мурашова двічі відповів Форсюк. Спочатку Артем замкнув передачу Мельничука від лицьової (Назар прорвався повз трьох одеситів лівим флангом), а потім замкнув кутовий у виконанні Дудіка – 2:2. Відзначимо, що «Волинь» відігралася вже у меншості.

Та й у другому таймі лучани огризалися небезпечними моментами, хоч і грали у меншості. Утім, одесит Мурашов ударом головою із лінії воротарського майданчика вивів свою команду вперед – 3:2.

Ярослав Комзюк у коментарі відзначив суперечливе суддівство арбітра Юрія Синишина. Двічі арбітри не помічали гри рукою у штрафному господарів, перше порушення правил Коломійцем на важкий фол не тягнуло, а другий гол одесити забивали із явного положення «поза грою»…

Наступний матч «Волині» обіцяє бути наднапруженим. «Волинь» вдома прийматиме лідера змагань – дніпропетровський «Дніпро». Після 8 туру лучани поступилися однією сходинкою саме «Чорноморцю» і перебувають на третій позиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus