USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Юні волиняни за перемогу у спортивних змаганнях отримали дипломи та книги. ФОТО

23 Січня 2009 11:37

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації провели 21 та 22 січня в містах Володимирі-Волинському і Рожищах змагання з настільного хокею та рухливих ігор «Веселі старти». Про це інформують «Волинські Новини».
У змаганнях, що відбувалися за програмою Всеукраїнських масових спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» серед дітей-вихованців дитячих спеціалізованих закладів, брали участь понад 80 хлопців та дівчат із Володимир-Волинської загальноосвітньої школи-інтернату для глухих та Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушенням опорно-рухового апарату.
Переможцем серед дівчат у Володимир-Волинській школі-інтернаті стала Наталія Качула, а в хлопців – Олександр Козлов. Друге місце – у Наталії Сущ та Олександра Пирха. Третіми були Орися Середа та Дмитро Чемко.
У Рожищенському навчально-реабілітаційному центрі переможцями стали Юлія Трушик та Роман Чабанчук. Друге місце – у Марії Вегери і Володимира Юзепчука, а третє – Олена Чубай і Василь Кобись.
Переможців та призерів змагань Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» нагородив дипломами та художньою літературою.
«Метою проведення таких заходів є популяризація здорового способу життя, залучення дітей-вихованців дитячих спеціалізованих закладів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, зниження психологічних факторів агресивності, напруженості та незадоволеності, формування здорового емоційного фону серед дітей та підлітків шляхом їх залучення до змагань у командах», – розповіли у Волинському обласному центрі фiзичного здоров’я населення «Спорт для всiх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus