USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Юніорів «Волині» розгромила полтавська «Ворскла»

20 Листопада 2013 22:01
Гра у матчі третього туру другого етапу чемпіонату України U-19 несподівано відразу пішла шкереберть у гостей - луцької «Волині». Наші земляки дуже швидко пропустили два голи після незрозумілих помилок захисту і вже у першому таймі «червоно-білі» програвали полтавській «Ворсклі» - 0:2
Початок другої половини був за «Волинню». Гості сквитали один гол і заволоділи ініціативою. В команді Ярослава Комзюка відзначився Артем Дудік, який прийняв м`яча на груди і відправив його по дузі під поперечку – 1:2, - повідомляє клубна прес-служба лучан.
Утім, крім травми воротаря Марчука, який отримав ушкодження під час гри на виході, гостей спіткала й інша халепа: знову почали помилятися і «обрізатися» захисники та хавбеки. «Ворскла» довела рахунок до розгромного на свою користь – 4:1.
Старший тренер «Волині» U-19 Ярослав Комзюк охарактеризував гру своїх підопічних як «жахливу». «Півкоманди взагалі не грало у футбол, мабуть, подумали, що вже у відпустках, на канікулах», - прокоментував Комзюк. – «Дуже слабо зіграли усі в захисті. Декілька гравців випали через хвороби чи дискваліфікацію, голкіпер «зламався» під час матчу, а відповідної заміни їм, на жаль, у нас ще немає. Вже від завтрашнього дня будемо готуватися до останнього в цьому році матчу із «Іллічівцем» вдома».
Заключний у 2013 році календарний матч «Волинь» U-19 проведе на стадіоні «Підшипник» у середу, 27 листопада проти лідера змагань у групі 2 маріупольского «Іллічівця».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus