USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Юніорів «Волині» у грі з «Динамо» влаштує тільки перемога

22 Жовтня 2013 16:52
Юніори луцької «Волині» завтра у Луцьку проведуть вирішальну гру за право виходу в наступний етап змагань. Суперник - титулований і непоступливий - київське «Динамо».
Команді Ярослава Комзюка необхідно тільки перемагати, тож футболісти і тренери «Волині» запрошують вболівальників підтримати команду на стадіон «Підшипник». Початок матчу о 14.00, - повідомляє клубна прес-служба.

У склад «Волині» повертаються дискваліфіковані раніше Артем Форсюк та Юрій Тетеренко, під питанням участь Артема Дудіка. А от травмований у грі з «Карпатами» у Львові воротар Олександр Воробей повернеться у стрій не скоро… Втрата «Динамо» перед цим матчем – дискваліфікація за попередження у минулому матчі із «Ворсклою» захисника Приймака.

У минулому турі кияни втратили нагоду достроково завоювати путівку в наступне коло, пропустивши на останніх хвилинах гол від полтавчан (1:1). «Волинь» же у драматичному матчі в Львові поступилася «Карпатам» на стадіоні «Україна» 0:1. Нині у турнірній таблиці «Волинь» на четвертому місці, яке дає право зіграти у турнірі за 1-8 місця, але поки що не врахованою залишається технічна поразка, яку присудять «Арсеналу» за не приїзд до Дніпропетровська, і відповідно три очки «дніпрянам».

Нагадаємо також, що матч першого кола у Києві став справжньою феєрією для «Волині» U-19. Тільки за рахунку 0:5 на користь лучан «Динамо» спромоглося на два голи у відповідь на останніх хвилинах гри. До слова, на разі, лучани і кияни найбільше забивають у чемпіонаті U-19: у «Динамо» 29 голів, «Волині» - 25. У «східній» групі Б більше тільки на рахунку «Шахтаря» - 51 гол.

Суддівську бригаду на матч «Волині» та «Динамо» очолить Андрій Нізола з Івано-Франківська. Його асистентами стануть Володимир Федунець та Олег Когут з Тернополя.

Ще раз запрошуємо вболівальників на «Підшипник» підтримати «Волинь» у вирішальному двобої із «Динамо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus