USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Сумах суддю спіймали на хабарі: $2 тис. він сховав у банці з-під горошку

7 Листопада 2019 15:54
У Сумах детективи НАБУ спіймали суддю Зарічного районного суду, якого підозрюють в отриманні $2 тис. хабара.



Про це повідомляє пресслужба НАБУ, пише Theбабель.

Суддя вимагав неправомірну вигоду у громадянина за винесення рішення про непритягнення його до адміністративної відповідальності. Як видно на фотографіях, опублікованих на сайті НАБУ, суддя переховував кошти у банці з-під зеленого горошку.

Як повідомляє місцеве видання Sumy.Today, йдеться про суддю Зарічного районного суду Сум Миколу Шершака. Зараз у його кабінеті тривають слідчі дії. Вирішуються питання про повідомлення судді про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, а також про його тимчасове відсторонення від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності.

У 2018 році міський голова Глухова Микола Терещенко на своїй сторінці у Facebook скаржився, що суддя Шершак «виніс абсолютно незаконне рішення». А у квітні цього року місцеве видання «Трибуна» писало, що Шершак судиться зі Шпилівською сільрадою та місцевою бабусею через земельну ділянку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 7 Листопада 2019 16:04
Як добре постаратись .то можна знайти і значно більшу суму((
Математик Показати IP 7 Листопада 2019 20:39
300 $ где?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus