USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Юніори «Волині» перемогли лідера - «Дніпро»

18 Вересня 2013 20:22
Без старшого тренера Ярослава Комзюка, який поїхав на тренерські курси, у дощову погоду на слизькому полі команда «Волинь» U-19 вирвала чергову перемогу у чемпіонаті над дніпропетровським «Дніпром» та перемістилася на другу позицію у групі А. Повідомляє клубна прес-служба.

Утім, не назвеш цю вікторію випадковою, адже наші юніори її заслужили справно атакуючи впродовж всього матчу. Щоправда у першому таймі картинка була дещо змазаною погодніми умовами та великою кількістю боротьби на кожному клаптику поля. Лідер чемпіонату у групі А - дніпропетровський «Дніпро» - спочатку у цій боротьбі не поступався і навіть першим створив по-справжньому гольовий момент. На 19 хвилині Олександр Воробей ліквідував вихід сам на сам. Відповів за «Волинь» Дудік. Кращий бомбардир лучан спочатку не зміг пробити у порожні ворота а в кінці тайму завдав сильного удару з 17 метрів якому дав раду кіпер «дніпрян».

У другому таймі дощ припинився і команди зіграли у класичні «гойдалки». Стрижеус, який вийшов на заміну, «розрядив гармату» зі штрафного – 1:0. Майже відразу захисник (!) Когут із лінії штрафного розстріляв володіння Воробея, скориставшись порстрілом із лівого флангу - 1:1. Малик вивів лучан вперед після удару з 30 метрів та рикошету від захисників «дніпрян» - 2:1. «Волинь» знову не втримала того ж Когута, який забив гола-близнюка – 2:2.

Останні хвилини перетворилися на останні секунди у боксерському поєдинку, коли суперники обмінювалися останніми ударами. Справедливо поталанило у цьому «Волині». Якщо удар Форсюка взяла на себе стійка, то Дудік свого шансу після виходу на ворота не прогавив – 3:2! Це, до слова, був шостий гол Артема у чемпіонаті.

Наступний матч лучани зіграють на виїзді в Ужгороді проти «Говерли» (25 вересня).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus