USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юніори «Волині» програли «Говерлі»

25 Вересня 2013 18:14
Розчарованими повертаються до Луцька юніори «Волині» після матчу 10-го туру чемпіонату U-19. У Мукачевому вони програли ужгородській «Говерлі» (1:3) за абсолютно рівної гри і втратили нагоду міцніше закріпитися у першій трійці команд, які виходять до наступного етапу чемпіонату.
У дебюті матчу команди обмінялися голами. На влучний удар господарів «Волинь» відповіла четвертим голом у чемпіонаті Мар`яна Бабія. Після подачі кутового у штрафній «Говерли» запанувала паніка й нападник «Волині» потужним ударом з 12 метрів (і також після рикошету!) увігнав м’яча під поперечину. У кінцівці першого тайму та впродовж всього другого на полі панував відкритий футбол і стало зрозуміло, що сьогодні виграє команда, яка краще реалізує свої моменти. Повідомили у клубній прес-службі.
Тому після втрачених нагод «Волині», коли м’яч літав по «стрічці» воріт, господарі, за неписаними футбольними законами, забили свої голи. Двічі Малик та одного разу Дудік із кількох метрів не зуміли вразити ворота, «Говерла» ж забила двічі. Третій м’яч ужгородці забили після порушення правил у власному штрафному від Байбули – 3:1. Щоправда, перед цим лучани залишилися у меншості (дві картки за жорстку гру отримав Стрижеус), а рефері не наважилася на призначення одинадцятиметрового за фол проти Форсюка.
Попри поразку «Волинь» U-19 залишається у першій трійці й через тиждень прийме вдома полтавську «Ворсклу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus