USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Юніори «Волині» виграли у кримчан «на нервах» і в меншості

14 Листопада 2013 08:01
Юніори «Волині» вдруге поспіль грали вдома, тому прагнули розпочати другий етап чемпіонату без втрат очок. Як і в попередньому поєдинку із «Говерлою», події на полі розгорталися, наче у голлівудському трилері.

Старт матчу був доволі сумбурним. Більше бажання та руху було у господарів, проте перший удар по воротам сімферопольців вони завдали тільки у середині тайму. Дудік не влучив у ворота із меж штрафного, - повідомила клубна прес-служба лучан.
Згодом в Артема була друга спроба (знову невдала) і третя – гольова. Зінкевич розпочав атаку, яка закінчилася розрізним пасом на Бабія, але того випередив кіпер юніорів «Таврії». Воротар не зафіксував м’яч і Дудік вразив незахищені ворота – 1:0.

Дуже скоро «Волинь» подвоїла рахунок. Мельничук спробував завдати удару із 30 метрів, але м’яч потрапив до Бабія, який з 12 метрів холоднокровно розстріляв лівий від воротаря кут воріт – 2:0.

«Таврія» відповіла на 44-ій хвилині хорошим ударом із штрафного, але м’яч влучив у стійку воріт Марчука, який дебютував у цьогорічному чемпіонаті U-19.

Другий тайм розпочався із пенальті у ворота господарів, який чітко реалізував Кошман 1:2. По цьому розпочалася нервова гра із великою кількістю зупинок, порушень та апеляцій до арбітра. «Волинь» втратила нагоду збільшити комфортний відрив у рахунку, коли на 54-ій хвилині тричі поспіль «хрестоносці» пробивали по воротам «Таврії». Спочатку Зінкевич класно прибравши захисника фінтом, вдарив у кут, але кіпер парирував. М’яч підхопив Форсюк, але його добивання заблокували, куля відскочила знову до Артема, він подав у штрафну, звідки пробивав Ловинюк ударом головою із відскоком від газону. М’яч опустився на сітку воріт…

Жорстка гра призвела до вилучення Назара Мельничука, який «схопив» дві жовті картки буквально упродовж кількох хвилин. «Волинь» притиснулася до власних воріт і вдруге пропустила. Після верхової передачі у штрафну «Волині» Гасанов кивком голови переправив м’яч у кут воріт Марчука – 2:2.

Напруження у матчі ще більш зросло, проте віддамо належне господарям. Вони і в меншості контратакували. В одному з таких випадів Форсюк заробив одинадцятиметровий, який сам і реалізував – 3:2! В результаті – напружена перемога лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus