USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Капітан «Волині» розповів як проводить зимову відпустку

1 Січня 2014 10:27
Капітан «Волині» Ванче Шиков по-спортивному проводить свої зимові канікули. Як розповів Ванче клубній прес-службі,
спочатку він із сім’єю відпочив на болгарському гірськолижному курорті, а потім футболіст знову поринув у футбол.

Напередодні Нового року Ванче провів у рідному Кавадарці футзальний турнір за участю вихованців футбольної академії Шикова-Пандєва, яку заснував на початку серпня цього року. А ще Шиков разом із кількома іншими гравцями збірної Македонії зіграв у благодійному виставковому матчі з футзалу. Метою цієї акції стало відродження місцевого ФК «Тиквеш», який занепав останніми роками.

До Ванче та інших відомих македонських гравців, яких виховала команда з Кавадарці, звернулися журналісти та футбольні активісти з проханням допомогти у відродженні клубу. Цікаво, що на поєдинок футболісти вийшли у футболках тих клубів, кольори яких захищають у даний момент, а в шортах національної збірної Македонії. Ванче одягнув свою «волинську» футболку із шостим номером на спині, а під час церемонії відкриття турніру взяв на руки свого сина Драгана.

Вже 9 січня «Волинь» збереться у Луцьку для проходження медогляду та першого короткого тренувального збору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus