USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Хокей: «Спарта» спромоглась на гол престижу у матчі з «Луцьком»

29 Лютого 2016 08:00
Лідер турнірної таблиці відкритого чемпіонату Волині з хокею хокейного клубу «Луцьк» у неділю, 28 лютого, розгромив дебютантів турніру ХК «Спарту».

«Спарта» - «Луцьк» - 1:14 (0:3, 0:3, 1:8)

Зі стартовим свистком ХК «Луцьк» прижав «спартанців» до власних воріт. Не часті контратаки дебютантів швидко знешкоджував надійний захист «городян». Та попри все, першого гола довелося чекати аж 10 хвилин.

Загалом воротар «Спарти» Даниїл Мілаковський пропустив 14 шайб. Надрезультативний матч дозволив хокеїстам «Луцька» значно покращити своє становище в рейтингу бомбардирів чемпіонату. Андрій Вершецький став першим хокеїстом за всю історію проведення відкритих чемпіонатів області, якому вдалося організувати «пента-трик» - закинути у ворота суперника 5 шайб за гру. Сергій Русанов на свій рахунок записав «покер», а Євген Воробйов забив «хет-трик». Воротарю ХК «Луцьк» Сергію Тітову не вдалося зіграти в нуль. За дві секунди до фінальної сирени гол престижу забив «спартанець» Віктор Трофимчук.

«Не скажу, що гра була легка. В першому періоді суперинки зробили декілька складних кидків. Та я звик розраховувати тільки на себе, а не на захист, тому постійно був готовий до будь-якого розвитку подій. Шкода, що не вистояв якихось дві секунди», - прокоментував гру Сергій Тітов.

«Рахунок справедливий і відповідає грі. Хлопці з ХК «Луцьк» досвідченіші, сильніші фізично, ніж ми. Вони найсильніша команда турніру, тому наша поразка не є несподіваною. Та могли й краще зіграти, багато моїх хлопців не змогли прийти на матч через хворобу», - сказав тренер «спартанців» Дмитро Цимбал.

Третій тур чемпіонату Волині завершиться матчем між рівненським «Фаворитом» та ХК «Володимир». Гра відбудеться на льоду «Снігової королеви» у понеділок, 29 лютого, о 21:15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХОКЕЙ: КОВЕЛЬ ЛЕДЬ НЕ СТВОРИВ СЕНСАЦІЮ ТУРУ

Зазначимо, цьогорічні змагання проходять за підтримки голови обласної ради Ігоря Палиці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus