USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кікбоксера з Ковеля визнали найкращим спортсменом Волині

27 Жовтня 2018 20:21
Найкращим спортсменом Волинської області 2018 року став ковельчанин Юрій Зубчук.

Про це перед стартом Відкритого чемпіонату міста Луцька з кікбоксингу ВАКО, який триватиме протягом 27–28 жовтня, повідомив президент Федерації кікбоксингу ВАКО Волинської області, майстер спорту України Віталій Тимофєєв.

Він зазначив, що за підсумками кваліфікаційних змагань 2018 року найкращим спортсменом Волині визнано заслуженого майстра спорту України, неодноразового призера чемпіонатів світу та Європи, володаря численних кубків, ковельчанина Юрія Зубчука. Із цієї нагоди керівництво федерації вирішило відзначити кікбоксера премією.

Зауважимо, що нещодавно Юрій Зубчук повернувся з перемогою з Праги, де проходив Кубок Європи з кікбоксингу ВАКО-1. Також цьогоріч спортсмен став володарем Кубка світу з кікбоксингу ВАКО на змаганнях у Будапешті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus