USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кличко на бій з Сосновським не буде голитися. Фото

28 Травня 2010 18:12
Український боксер-важкоатлет Віталій Кличко, якому 29 травня чекає бій з поляком Альбертом Сосновські, вирішив вийти на ринг неголеним.

Про це пише Gazeta.ua з посиланням на видання «Блік» та Лента.Ру.

За словами Кличка, під час підготовки до поєдинку він жив високо в горах, «у хатинці, як відлюдник». Практично не спілкувався з людьми і тому вирішив не голитися до бою.

«Поки схиляюся до того, щоб вийти неголеним», - заявив українець.

Спортсмени іноді не голяться впродовж тривалих турнірів, зокрема, хокеїсти під час плей-офф. Вважається, що це приносить удачу.

Говорячи про свою підготовку, Кличко розповів, що підійшов до бою з Сосновські в хорошій формі. За словами українця, зараз його «бойова вага» становить 110 кілограмів.

Кличко підкреслив, що під час тренувального табору він не скидає вагу, а набирає три-п'ять кілограмів.

У бою з Сосновські Кличко захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Поєдинок пройде в німецькому Гельзенкірхені на стадіоні футбольного клубу «Шальке».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
му-му Показати IP 28 Травня 2010 18:21
Так це неголений Сосновський? З заголовка видно.
Юрій Ричук до му-му Показати IP 28 Травня 2010 18:27
хм.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus