USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кличко переміг американця нокаутом. ВІДЕО

21 Березня 2010 09:36
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF / IBO / WBO українець Володимир Кличко переміг нокаутом американця Едді Чемберса.
Про це пише Корреспондент.net
Поєдинок розпочався з розвідки. У другому раунді Кличко опинився на помості - Чемберс застосував заборонений прийом. Однак українець швидко піднявся на ноги. Раунд завершився серією точних ударів Кличка, але американець вистояв.
В третьому раунді Володимир знайшов для себе зручну дистанцію і переграв американця за очками. Протягом всього бою Кличко грамотно зберігав зручну для себе дистанцію, добре працюючи на ногах і утримуючи суперника джебом.
Перед початком десятого раунду сталася заминка - у американця порвалася рукавичка і її довелося замінити.
Розв\'язка наступила за 11 секунд до закінчення дванадцятого раунду: після точного лівого бічного Кличка Чемберс опинився у важкому нокауті.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
liolik Показати IP 21 Березня 2010 10:58
ничего хуже этого не видел никогда
Тайсон Показати IP 21 Березня 2010 14:14
Цікаво, а меншої груші для показухи брати не зайшли? Show must go on! This is low level of facking. We need the Great facking show!
VSC Показати IP 22 Березня 2010 13:12
Удивляют меня такие вот каменты. Ребята, вы с Луны свалились? Есть боксерские ассоциации, есть официальные претенденты, есть официальные процедуры. Братья Кличко их выполняют и от боев не уклоняются. В чем их можно упрекать? Они достойно представляют Украину на мировой спортивной арене. А если вы не согласны, то плизз, выходите на ринг, докажите кто силней.
УКРАЇНЕЦЬ Показати IP 23 Березня 2010 09:59
КРАЩЕ БУЛОБ НАБИТИ ПИКУ АМЕРИКОСУ НА АМЕРИКАНСЬКІЙ АРЕНІ.ВОНИ БОЯТЬСЯ КЛИЧКІВ НЕ ПУСКАЮТЬ ДО СЕБЕ.ДОН КІНГ СМОКЧИ СВОЮ СИГАРУ.КЛИЧКИ БЮТЬ ВСІХ ТА СМІЮТЬСЯ.ВИ ХЛОПЦІ СЮПЕР.СЛАВА УКРАЇНІ.
ChESTEEr Показати IP 24 Березня 2010 01:32
Гарний був бій Кличко кращий , бажаю їм зібрати всі пояси )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus