USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клички відмовилися від 100 мільйонів за бій між собою

21 Липня 2011 16:34
Віталій та Володимир Клички вкотре наголосили, що поєдинку між ними не буде ні за які гроші.

Брати Клички, зібравши всі чемпіонські пояси у надважкій вазі, залишилися без суперників, які представляли б хоч якусь загрозу українським чемпіонам.

Після того, як Володимир переміг британця Девіда Хея, все частіше звучать розмови про бій між братами.

Однак, у братів є власна думка щодо такого поєдинку, яку вони не раз висловлювали і не втомлюються повторювати.

"Дон Кінг сказав, що він дав би мені 100 мільйонів доларів за бій з моїм братом. Але у нас є тільки одна мати. Скільки коштує серце вашої матері? На нього немає ціни. Навіщо нам битися один з одним? Адже це так здорово ділитися титулами і бути командою", - сказав Володимир Кличко під час візиту до редакції американської газети Daily News, - пише ТСН.

Віталій солідарний з думкою брата. Ще після завершення бою Кличка-молодшого з балакучим британцем, Кличко-старший категорично заявив, що не битиметься з братом.

"Публіка не дочекається поєдинку між Віталієм і Володимиром. Хоча я, звичайно, знаю, що багато хто мріє про це", - відрізав Віталій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
МиколайЧИК Показати IP 21 Липня 2011 19:30
Респект
БОКС Показати IP 22 Липня 2011 10:54
МОЛОДЦІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus