USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Колос» переграв «Волинь» - 1:0. Відеоогляд

1 Жовтня 2017 09:45
Матч відбувся 30 вересня у Ковалівці.

Команди розпочали гру в швидкому темпі. Перші хвилини матчу запам’яталися великою кількістю боротьби. По-особливому інтригуючим вийшло флангове протистояння «дев’яток» Коропецького та Романюка, повідомляє клубна прес-служба лучан.

Перший удар по воротах суперника «хрестоносці» пробили на 13-й хвилині: удар головою завдав досвідчений Пищур, однак м’яч у руки забрав голкіпер господарів Яшков. Декількома хвилинами пізніше здалеку приклався Неделюк, але «круглий» після його пострілу «просвистів» над поперечкою. Декілька нагод мали і господарів. В одному з таких моментів самовіддано зіграв Никитюк: центрбек «Волині» виніс м’яч з воротарського майданчика, ліквідувавши загрозу від власних воріт.

На 54-й хвилині «Колос» вийшов вперед: забитим м’ячем відзначився Коропецький. Лучани заграли активніше. Після прострілу Ляшенка м’яч влучив у руку захиснику «Колоса», але, здавалось би, явного пенальті арбітр не призначив.

Хорошу нагоду мав Романюк. Юрій пройшов по флангу, змістився в центр і з лівої цілив у дальній кут, однак захиснику «Волині» дещо забракло влучності. У компенсований час пробивав Никитюк, але його удару бракувало влучності. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу гостей.

Наступний матч луцька «Волинь» зіграє вдома 6 жовтня проти «Полтави».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus