USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Контрольний матч. «Волинь» - «Металург» Бекабад 2:1

12 Лютого 2017 09:56
У другому поєдинку в Туреччині «Волинь» зустрічалася з узбецьким клубом «Металург» (Бекабад).

Як інформує прес-служба ФК «Волинь», гра розпочалася з атак лучан і вже на 3-й хвилині Діденко мав шанс відзначитися після небезпечного удару з двадцяти метрів, проте суперників урятував голкіпер. Ще одну стовідсоткову нагоду підопічні Віталія Кварцяного втратили на 20-й хвилині, коли після небезпечного прострілу Дудіка на Петрова останньому в боротьбі не вдалось замкнути передачу. Натомість «Металург» наприкінці тайму зумів матеріалізувати свій шанс у гол. Вже за дві хвилини по тому Дудік знову виклав чудову подачу на Петрова, але той і цього разу не дотягнувся до м’яча.

Після відпочинку «Волинь» продовжувала атакувати і на 50-й хвилині після подачі кутового небезпечно пробив по воротах Чепелюк, але захисники заблокували цей удар. Відгартися лучанам вдалося лише на 58-й хвилині, коли Артем Дудік сольним проходом обіграв трьох захисників і чітко пробив під поперечину – воротар суперників був безсилий – 1:1.

А на 81-й хвилині «Волинь» вийшла вперед. Після подачі кутового гравець «Металурга» невдало виніс м’яч і на підборі першим був Олег Марчук Олег, який з лету з двадцяти метрів потужним ударом увігнав шкіряного під поперечину – «гол!»

У підсумку, незважаючи на жорсткий опір суперника, волиняни здобули перемогу – 2:1.

Склад «Волині» у звітному поєдинку: Кичак (Неділько, 46), Горопевшек (Марушка, 46), Р.Никитюк, Романюк (Мелінишин, 25; Шандрук, 70), Задерецький (Тракало, 46), Чепелюк (А.Никитюк, 87), Шаповал (Бескоровайний, 40), Дудік (Ляшенко, 77), Мемешев (Могіль, 70), Діденко (О.Марчук, 46), Петров.
Нагадаємо, під час першого тренувального збору, що відбувся на Закарпатті, лучани здобули три перемоги у трьох матчах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фанат Показати IP 12 Лютого 2017 15:45
Красавчики! Виграли!
17-й до Фанат Показати IP 12 Лютого 2017 23:49
...в 7-ї команди Узбекістану

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus