USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Континіум-Волинь-Університет» спарингувався з білорусками

16 Жовтня 2015 14:11
У Луцьку серію з двох товариських матчів зіграли місцева волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» та гродненська «Неман-ГрГУ».

Команди не раз зустрічалися на різного рівня турнірах, тому з грою опонентів знайомі добре. Завдання на матчі в обох команд були поставлені однаково – набратися ігрового досвіду на старті нового сезону. В Україні Суперліга стартувала минулими вихідними. Нагадаємо, лучанки в Тернополі двічі поступилися місцевій «Галичанці».У Білорусі розіграш національної першості розпочнеться тільки цього вікенду.

Непоступливість та принциповість команди продемонстрували у матчі першого ігрового дня. Кожна з партій завершувалася з мінімальною перевагою котроїсь команди в два очки. Більш холоднокровно в кінцівках діяли лучанки – 3:1.

Матч-відповідь пройшов у такому ж ритмі. Та переможця вдалося визначити лише в «п’ятихатці». У п’ятому сеті волинянки не змогли показати впевненої гри. Вирішальним аспектом став відсоток помилок – 2:3.

«Континіум-Волинь-Університет» – «Неман-ГрГУ»:

перша гра – 3:1 (25:23, 25:23, 23:25, 25:23);

друга гра – 2:3 (25:21, 23:25, 25:19, 24:26, 10:15).

«Два місяці тому ми зустрічалися з цією командою на товариському турнірі, тоді програли. Зараз є прогрес, але потрібно менше помилятися, дуже багато тактичних прорахунків. Потрібно виправлятися і грати чистіше. Ми не можемо дарувати перемогу супернику за рахунок наших помилок. Ми мусимо зіграти триста матчів, щоб створити команду. За два роки команда вийде на належний рівень», – прокоментував головний тренер лучанок Богуслав Галицький.

«З луцькою командою ми зустрічалися неодноразово – минулого року зіграли товариську гру, цьогоріч вже двічі. Команда дуже цікава для нас, адже грає в незвичний волейбол: високі передачі, трошки техніка відрізняється. Ми приїхали сюди перевірити свої сили перед початком чемпіонату, який розпочнеться вже цими вихідними. Зізнаюсь, цими іграми ми залишились задоволені», - розповіла капітан гродненського клубу Анжела Найденко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus