USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковель приймав турнір пам’яті свого визволителя

5 Квітня 2011 17:27
У Ковелі відбувся Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті Героя Радянського Союзу, визволителя Ковеля Володимира Смирнова та чемпіонат Волинської області серед молоді.
Захід проходив у комплексній ДЮСШ імені Євгена Кондратовича. У змаганнях взяли участь понад 20 українських команд з різних міст України: Радомишля, Лубен, Коростеня, Львова, Херсона, Долини, Броварів, Сум, Рівного, Новограда-Волинського та команди з Якутії, що у Російській Федерації, - повідомили у Ковельській міськраді.
Загалом 320 спортсменів виборювали перемогу.
Серед переможців турніру виявилося чимало ковельчан.
У різних вагових категоріях відзначилися Тарас Консевич, Вікторія Бабій, Юлія Сорока, Володимир Жаханович, Микола Мілехін, Жульвер Акопян, Ірина Сорока, Ольга Радченя, В'ячеслав Подляшиник, Тимур Романюк, Володимир Нечипорук, Любов Волошина, Настя Падошин.
Право підняти державний прапор України було надано майстрам спорту України, призеркам чемпіонату Європи, чемпіонкам України 2010 Вікторії Бабій та Оксані Гергіль.
Учасників змагань привітали заступник міського голови Ігор Прокопів, ветеран Великої Вітчизняної війни, полковник у відставці Микола Корпачов, начальник обласного управління молоді та спорту Микола Зайченко.
Почесним гостем спортивного форуму став Михайло Ноговіцин – почесний громадянин Верхоянського району, відмінник освіти Республіка Саха – Якутія, переможець Кубку СРСР 1976, 1978 років, бронзовий призер Чемпіонату СРСР 1974, 1978 років. Він виховав двох олімпійських чемпіонів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus