USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Він зробив багато для міста»: у Луцьку – баскетбольний турнір пам’яті Олексія Веремійчика. Фото

2 Жовтня 2020 21:40
В обласному центрі Волині стартував баскетбольний турнір пам’яті трагічно загиблого директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика. Упродовж трьох днів чотири команди змагатимуться між собою, зокрема на дві команди поділився БК «Старий Луцк – Університет», бо, на жаль, БК «СумДу» не приїхав до Луцька. Також в змаганнях візьмуть участь БК «Рівне» та БК «Новомосковськ».

Відкриття змагань, які проводять за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», відбулося у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 2 жовтня.

У стартовій грі зійшлися команди «Старий Луцьк – Університет-2» та БК «Рівне». На жаль, гості турніру виявилася сильнішими за лучан – 59:67.
А після гри відбулося відкриття змагань, під час яких неодноразово згадували Олексія Веремійчика та його заслуги.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук відзначив, що Олексій Веремійчик – це людина, яка левову частку свого життя і душі віддала для того, щоб зробити місто комфортним для молоді, спорту та всіх людей.

«Саме завдяки Олексію розпочали облаштовувати поля зі штучним покриттям в дворах нашого міста. Саме він зумів організувати молодіжний центр. Можна перелічувати масу проєктів, які розпочав саме Олексій. Я хочу подякувати усім присутнім, командам, батькам та дружині Олексія, а також його колегам, які в переважній більшості продовжують ту справу, яку він розпочав. Давайте пам’ятати Олексія, який стільки багато зробив для нашого міста», – закликав Костянтин Петрочук та побажав перемогти у турнірі найсильнішому.
Заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода наголосила, що спорт – це дуже благородна справа, саме цій справі останні роки свого життя присвятив Олексій Веремійчик.

«Наше завдання сьогодні і в майбутньому – розвивати і підтримувати те, що він започаткував, розвивати ті справи, які були покладені, не забувати про нього і не забувати про благородство того, що ти робиш. Потрібно тримати це благородство в серці, тримати щирість і відвертість до своєї справи в душі та вижимати з себе максимум. Протягом цих днів я бажаю вам витиснути із себе максимум та показати, що ви найкращі. Гарної гри», – зазначила Катерина Шкльода.
Дружину Олексія Веремійчика Анну підтримали гучними оплесками. Вона розповіла, що знала свого чоловіка спочатку як амбітного студента-далекобійника, а далі людину, яка сказала, що сім’я і молодь – це мало, потрібно зробити цілий департамент, додавши спорт.

«Він казав, що він хоче робити більше для людей, щоб молодь розвивалася, щоб були спортивні майданчики, тоді молодь буде здорова. Цінуйте життя, бо воно непередбачуване. Я вдячна усім людям, які підтримували мене, а також організаторам турніру на честь світлої пам’яті мого чоловіка», – сказала Анна Веремійчик.
Потому усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Олексія Веремійчика, тож турнір оголосили відкритим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus