USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ковельчани не хочуть продавати стадіон

10 Серпня 2010 13:44
Ковельський стадіон «Сільмаш» колись належав машинобудівному підприємству, на ньому проходили матчі чемпіонатів Волині та України, заодно розіграші першості міста серед трудових колективів, учнівської молоді.
Про це пише «Волинь-нова».
У 2003 році місцева влада передала цілісний майновий комплекс стадіону в оренду строком на 25 років підприємцю і депутату Ковельської міської ради Юрію Шлюєву. Здавалось би, є всі можливості для того, щоб зміцнювати матеріальну базу стадіону, який нині носить назву «Верес». Однак Шлюєв суттєво обмежив проведення змагань. Мовляв, «є певні навантаження на газон і щодня тут грати у футбол не можна».

Нещодавно депутати Ковельської міської ради одноголосно дали дозвіл на приватизацію у 2010 році цілісного майнового комплексу стадіону. Це несподіване рішення мало ефект «бомби». Спортсмени, любителі спорту, шанувальники футболу, фізкультурний актив міста, батьківська громада були обурені волевиявленням своїх обранців.
Із відкритим листом-осудом до ковельського міського голови Сергія Кошарука та депутатського корпусу звернулись заслужений працівник фізичної культури України Євген Кондратович, заслужені тренери України Анатолій Мілехін та Федір Семенюк, інші активісти й ветерани фізкультурно-спортивного руху - всього 170 підписів.
«Ми здивовані позицією депутатів міської ради, які часто говорять про «інтереси виборців» і нібито борються за правду. Чому мовчить депутат, директор Ковельської ДЮСШ Олена Клімашевська, яка сама проводить тут тренування? Де позиція нашого депутата, голови міської федерації футболу Ігоря Прокопіва, який мав би першим волати про недопустимість приватизації?» - йдеться у листі.
Як твердять автори, складається враження, що перед наступними виборами місцева влада поспішає, аби швидше продати ще не продане, діє за горезвісним принципом: «Після нас - хоч потоп!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus