USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чим на Волині займаються переселенці, які не працюють?

17 Лютого 2015 10:59
На Волині близько тисячі внутрішніх переселенців працездатного віку, втім, лише половина з них звернулася у держструктури у пошуках роботи.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 16-го лютого.

Такий стан справ обурив губернатора, мовляв, невідомо чим ці люди, які не шукають роботу, займаються.

«На Волині приблизно 3400 внутрішньо переміщених осіб, у центри зайнятості звернулося трохи більше 500 людей, з них працевлаштовані -140 чоловік. А решта?! Усі ці люди знаходяться на території області і в мене виникає питання, чи знаємо ми, що вони роблять? Чи контролюємо ми ситуацію? У нас є випадки, коли «круті» переселенці їздять на джипах з повними кишенями грошей – нам не треба таких. А держава виділяє по 800 гривень на одного члена сім’ї. Таких молодих хлопців, які хочуть тут влаштуватися як переселенці, то усіх їх потрібно направляти у військкомати», – наголосив Володимир Гунчик.
Ситуацію роз’яснює директор департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації Оксана Гобод. З її слів з усієї кількості внутрішньо переміщених осіб лише третина - працездатного віку.

«Із тих, хто приїхав на Волинь, лише третя частина – особи працездатного віку. Так, 1182 людини – пенсіонери, 1012 - діти», – розповідає Оксана Гобод.
Потому Гунчик додав, що Волинь завжди була привітною і допомагали людям, тому ми маємо зробити максимально, аби люди, які втратили житло, майно – відчули нашу підтримку, бо йде війна.

Зауважимо, щодня кількість внутрішніх переселенців на Волині збільшується, за станом на вчора, 16 лютого, це - 3370 осіб. Запас житла через місяць-два вичерпається.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, де і скільки переселенців працевлаштували на Волині протягом березня 2014 року - січня 2015 року.

Фото з архіву ІА Волинські Новини
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 17 Лютого 2015 11:09
одягнута по сезону ы дркс коду.
Zюка до Анонім Показати IP 17 Лютого 2015 11:41
Який такий "дрес код", ви шо? у нашому селі Люцьку таке не в тренді, блін.
... Показати IP 17 Лютого 2015 11:46
Ви б бачили як колишня главбух НДЕКЦ одягається..
Оксана Показати IP 17 Лютого 2015 12:05
А мені здається, що це фото знайшли в архіві ЗМІ і вліпили зараз до статті. От і вийшло - ні в тин. ні в ворота.
Анонім до Оксана Показати IP 17 Лютого 2015 13:59
http://www.volynnews.com/news/authority/u-volynskiy-oda-novyy-kerivnyk-departamentu/
Анонім Показати IP 17 Лютого 2015 14:43
А що це значить "нам тут таких не треба"? Хіба не вправі кожен українець вибирати собі місце для життя на території ВСІЄЇ країни? Гунчик вже прватизував Волинську область і утворив тут феодальне князівство? Як він може так нахабно і зверхньо обирати, кого треба, а кого не треба? Всі люди різні, і серед них не всі хороші і приємні люди, є відверті злочинці. Але права людини, в т.ч. на вільне обрання місця проживання, поширюються і на хороших і на нехороших людей. Якщо ми скрізь кричимо, що Україна єдина, то хай представники влади, які виражають її політику, будуть послідовними. А-то Україна-то єдина, але ви вже в себе там в Донбасі сидіть і нема чого зазіхати на наш Полішуцький добробут, який ми тут роками будували. Надають допомогу так, ніби якусь особливу милість роблять. Таким самим же українцям, своїм братам допомагають. Так що нема чого відгороджуватись
Інна Показати IP 17 Лютого 2015 17:52
Хай би ті самі "українці-переселенці" в свій час думали, коли не пускали наших хлопців до себе, щоб захистили їхню ж землю. А то стояли живим щитом старі, жінки за грудними дітьми? А наші хлопці за цих сволот гинули. Хай ідуть в свій Донбас і відбудовують!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus