USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинські кросмени закінчили сезон позитивним акордом

26 Жовтня 2016 23:32
Волинська команда гідно виступила на Чемпіонат України з кросу в Білій Церкві.

Насамперед, треба відзначити волинську естафетну команду. Вона фінішувала другою. За Волинь бігли трасою Мирослава Панасюк, Назарій Жилінській, Оксана Гач, Андрій Ніколайчук (дівчина, юнак, юніорка, юніор).

Результат нашої «срібної» команди – 11 хвилин 52 секунди. Це єдиний вихід волинян на п’єдестал, однак слід згадати про місця неподалік призових у деяких забігах.

У дівчат до 18 років Ірина Чиж фінішувала шостою на 2 кілометри. Мирослава Панасюк була п’ятою у кросі на 1 кілометр серед дівчат до 16 років. Сергій Березюк на дистанції 4 кілометри серед чоловіків добіг до 4 місця, а Микола Пацула серед молоді на цій же дистанції був шостим. Лідер нашої команди Оксана Оксенюк фінішувала в жінок на 4 кілометри шостою.

У розрізі ДЮСШ приємно вразила Ківерцівська, яка виборола восьме місце у заліку дитячо-юнацьких шкіл (з-поміж 21 школи). Загальнокомандне ж місце Волині серед 25 команд-учасниць чемпіонату з кросу також восьме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus