USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кубкове фіаско «Волині». Фоторепортаж

27 Липня 2017 20:56
Перший поєдинок у розіграші Кубку України сезону 2017/2018 став для лучан останнім. Адже за правилами змагань, переможець на цій стадії визначається за підсумками одного матчу, який лучани програли друголіговому ФК "Львів".

Варто зауважити, що на звітний поєдинок лучани приїхали без основних гравців команди - Артема Дудіка, Юрія Романюка та Олександра Чепелюка. Більше того, всередині першого тайму отримав травму головний форвард команди Сергій Петров і наставнику лучан Ярославу Комзюку довелося проводити незаплановау заміну, випустивши на поле Євгена Могіля.

До того ж, не завжди адекватними були рішення головного арбітру матчу, який вже у першому таймі залишив "Волинь" у меншості, видаливши Владислава Шаповала, а у другому таймі і зовсім залишив лучан догравати у дев'ятьох, показавши червону Сергію Мелінішину.

Не обійшлося і без незарахованого голу: арбітр не зарахував взяття воріт Назарієм Ничем мотивувавши своє рішенням сумнівним офсайдом у форварда лучан.

Таким чином, львів'яни, не без допомоги арбітра, впевнено довели поєдинок до розгромної перемоги та гарантували собі місце в 1/16 розіграшу Кубка.

А "Волинь" готується до чергового поєдинку у чемпіонаті, який вона зіграє на виїзді, 30 липня, проти краматорського "Авангарда".

До вашої уваги фоторепортаж звітного поєдинку від Миколи Мартинюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus